Ondanks Corona gaan wij door

Ondanks de corona crisis staat ons team iedere werkdag voor je klaar! Toch nemen we natuurlijk de nodige maatregelen, daarover lees je meer in dit nieuws bericht. Uiteraard zijn we blij met jouw inzet ondanks deze zware tijden!

De verspreiding van coronavirus (COVID-19) is een verontrustende trend die wereldwijd doorzet. De onlangs verschenen onderzoeken naar vaccinatie zijn niet geruststellend. Ondanks alle recente berichtgeving heeft de Nederlandse overheid besloten om de bewegingsvrijheid te versoepelen en daarin moeten bedrijven zoals Dot hun verantwoording nemen door passende maatregelen te treffen zoals de 1,5 meter afstand. Op een aantal werkplekken is dat lastig, bijvoorbeeld als je als vakman op locatie bij een opdrachtgever aan het werk bent. Positief is dat veel projecten binnen de metaal, bouw en techniek branche doorgaan. We willen dat onze opdrachtgevers en vakmensen weten dat we trots zijn op hun continue inzet tijdens deze toch wel zware tijden. Ondanks alles gaan wij gezamenlijk door!

Handige informatie
Dot. Personeel volgt het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Ondanks de maatregelen van de overheid beschikken wij over de luxe van een ruime en geventileerde kantoorruimte en is thuiswerken niet persee noodzakelijk. Dit betekent dat onze dienstverlening doorgaat zoals je gewend bent.

Solliciteren via Dot. Personeel
We blijven bereikbaar voor sollicitanten. Zoals we al vermelde, beschikken we over een goed geventileerde ruimte en zijn intakegesprekken volgens planning mogelijk. Bekijk onze vacatures voor een mogelijke leuke baan voor jou of je vriend of vriendin!

Veelgestelde vragen
Heb je een vraag rondom onze dienstverlening ten tijde van de huidige corona crisis? Bel ons gerust via telefoonnummer 043 – 852 27 06.

Vraag of opmerking?

Andere Nieuws Berichten