Recruitment

Werving en selectie van gekwalificeerde en beschikbare kandidaten
recruitment

Recruiters voor iedere branche

Met recruitment helpt DOT. Personeel bedrijven in de werving en selectie van geschikte kandidaten. Onze recruiters gaan op zoek naar jouw volgende werknemer door het identificeren, selecteren en aantrekken van gekwalificeerde en beschikbare kandidaten voor het vullen van een tijdelijke of vaste vacature.

Uw organisatie is op zoek naar personeel, maar heeft niet voldoende middelen om snel aan goede mensen te komen of beschikt niet over de expertise in recruitment. Ons recruitment bureau beschikt over ervaren recruiters die excelleren in de werving en selectie van geschikte kandidaten voor uw organisatie. DOT. Personeel kan u helpen in contact te komen met kandidaten die én geschikt zijn voor de functie én binnen uw bedrijf passen. Bekijk hieronder waarom wij bij uitstek dé beste recruitment partner zijn voor al uw personeelswensen.

persoonlijke aanpak met recruitment

Persoonlijke aanpak

Een kandidaat is niet zomaar een nummertje in de database van DOT. Personeel. Wij kennen elke kandidaat persoonlijk. Een persoonlijke relatie is belangrijk voor ons recruitment team.

Waardevol netwerk van klantrelaties

Waardevol netwerk

Wij zorgen goed voor de klant relaties in ons netwerk. Daarom beschikken wij over een waardevol netwerk waar we dagelijks mee in contact staan.

Scherpe tariefstelling voor werving en selectie van geschikte kandidaten

Scherpe tariefstelling

Het recruitment proces is een tijdrovende en kostbare bezigheid. Bij DOT. hebben we dit proces gestroomlijnd in de organisatie. Daarom kunnen wij een scherp werving & selectie tarief bieden.

Waardevol netwerk van klantrelaties

Recruitment experts

Sinds de oprichting van ons recruitment bureau hebben we 85% van onze aanstellingen kunnen plaatsen. We bieden dus een uitmuntende tevredenheid!

Alleen geschikte kandidaten voor uw organisatie

Alleen geschikte kandidaten

Ons matching proces is zodanig geperfectioneerd dat wij uitsluitend geschikte kandidaten bieden. U gaat dus alleen een overeenkomst aan met kandidaten die kaas gegeten hebben van de functie in kwestie en die natuurlijk goed bij uw organisatie passen.

Recruitment bureau

Uitzendbureau DOT. Personeel is een snelgroeiend recruitment bureau in Zuid-Limburg. Als wervingsbedrijf hebben we in korte tijd een positieve werkomgeving gecreëerd die werknemers aantrekt en behoudt door een combinatie van medewerkerstevredenheid, arbeidsomstandigheden en bedrijfscultuur. Onze recruitment experts excelleren hierdoor in hun dagelijkse jacht op geschikte kandidaten. Bij DOT. kunt u rekenen op recruiters die langdurige relaties met klanten en kandidaten opbouwen, zo bouwt uw HR afdeling een vaste relatie op met de recruiters van DOT.

Recruiters die van wanten weten

Onze recruiters werken met u samen om uw zakelijke vereisten te begrijpen en ervoor te zorgen dat u de meest geschikte kandidaat voor de baan vindt. Soms kan dit helpen bij het verfijnen van de vacature-specificaties of het uitvoeren van een zoekopdracht die resultaat oplevert. Het overtreffen van verwachtingen en het leveren van succes aan onze klanten is iets waar we van genieten.

Recruitment methodologie van ons recruitmentbureau

Na het verkrijgen van een grondig begrip van wat de specifieke rekruteringsbehoeften van onze klant zijn, stellen onze recruiters een op maat gemaakte recruitment oplossing samen, die een combinatie kan zijn van het doorzoeken van onze kandidatendatabase, advertenties of headhunting. We onderhouden een uitgebreide database met kandidaten en we investeren fors in deze database om ervoor te zorgen dat u als opdrachtgever toegang heeft tot de beste kandidaten op de markt. Verder heeft ons team van toegewijde recruiters toegang tot een groot netwerk van klantrelaties in diverse markten waarmee de beste kandidaten voor zelfs de moeilijkste opdrachten te identificeren zijn.

Als erkend recruitmentbureau beschikt DOT. Personeel over de volgende certificaten:

  • NEN-4400-1 certificering;
  • ABU controle;
  • VCU (Veiligheid Checklist Uitzendbranche);

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de recruitment mogelijkheden voor uw organisatie? Ga in gesprek met één van onze ervaren recruiters, zodat we kennis kunnen maken en de wensen en ambities kunnen bespreken. Misschien is een match in een hand omdraai gemaakt, misschien moeten we ons netwerk inzetten om de juiste kandidaat te vinden, daar komen we samen achter. U bent altijd welkom op één van onze kantoren.

Interesse in een kennismaking?

Neem contact op!