ZZP-bemiddeling

Wij bemiddelen tussen ZZP’ers en onze opdrachtgevers
zzp-bemiddeling: bemiddeling voor zelfstandigen

Bemiddeling voor zelfstandigen

ZZP-bemiddeling houdt in dat wij bemiddelen tussen de ZZP’er (Zelfstandigen Zonder Personeel) en onze opdrachtgevers. ZZP’ers kunnen een uitstekende toevoeging zijn aan uw bedrijf. Ze zijn flexibel inzetbaar, kundig en gedreven.

DOT. Personeel beschikt over een uitgebreid, gevarieerd en up-to-date kandidatenbestand van ZZP’ers. Onze ZZP’ers beschikken over veel werkervaring in hun vakgebied en het juiste gereedschap om opdrachten tot het gewenste resultaat te brengen. Daarnaast onderhoud ons team een goede relatie met alle ZZP’ers die via ons in dienst treden. Voordat we de ZZP’er doorverwijzen naar de opdrachtgever gaan we altijd eerst om de tafel zitten om te kijken wat de wensen en kwaliteiten van de ZZP’er zijn.

Wat is ZZP-bemiddeling?

Bemiddelen tussen zpp’er en opdrachtgever betekent dat er door DOT. Personeel onderhandeld wordt over de voorwaarden voor een indienststelling bij of project/opdracht van de opdrachtgever, de werkuren, de vergoeding, et cetera. Zodra de zpp’er een overeenkomst heeft getekend en aan de slag gaat bij de opdrachtgever, krijgt DOT. Personeel alleen een vergoeding voor bemiddeling.

blank

Kundig en gedreven arbeidskracht

Onze ZZP’ers beschikken over veel werkervaring in hun vakgebied en de juiste know-how om uw opdracht of project in goede banen te leiden. Wij weten de kwaliteit en ervaring van onze ZZP'ers.

blank

Geen belasting en sociale premies

Met detachering van ZZP'ers via Dot personeel draagt u voor een zzp’er geen belasting en sociale premies af. Daardoor bent u goedkoper uit dan met een vast dienstverband.

blank

Flexibel inzetbare arbeidskrachten

Omdat ZZP'ers bij u in dienst treden op contract basis of per project, zijn zzp'ers flexibel inzetbaar. Zo kunt u alleen op drukke momenten contractueel ZZP'ers in dienst nemen.

blank

Geen kosten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid

Met een arbeidsovereenkomst met ZZP'ers loopt u minder risico op hoge kosten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, waaronder het risico op loondoorbetaling bij ziekte.

Ga in gesprek

Ga een persoonlijk gesprek aan met één van onze ervaren consultants, zodat we kennis kunnen maken en de wensen en ambities kunnen bespreken. Met onze database aan zelfstandigen en ons recruitment netwerk, is de kans groot dat wij uw organisatie kunnen matchen aan geschikte ZZP’ers. Kom langs voor een kop koffie en ontdek direct wat wij voor u kunnen betekenen, u bent altijd welkom op één van onze kantoren.

Is uw bedrijf op zoek naar ZZP'ers?

Neem contact op!

Als erkend detacheringsbureau beschikt DOT. Personeel over de volgende certificaten:

  • NEN-4400-1 certificering;
  • NBBU controle;
  • VCU (Veiligheid Checklist Uitzendbranche);

ZZP detachering voor zelfstandigen

Een opdracht bemachtigen als ZZP’er kan nogal uitdagend zijn. Er zijn 3 manieren om aan opdrachten te komen; rechtstreeks, via zzp-bemiddeling of via zzp-detachering. Detachering is een interessante keuze, omdat het tarief vaak hoger ligt dan rechtstreekse opdrachten waarover de ZZP’er zelf onderhandeld.

Met ZZP detachering wordt de zzper ingehuurd door detacheringsbureau DOT. Personeel om vervolgens aan één of meerdere opdrachtgevers te worden doorverhuurd. De ZZPer factureert ons detacheringsbureau, wij houden een marge in op de factuur en factureren vervolgens de opdrachtgever.

Waarom ZZP detachering via DOT. Personeel?

DOT. personeel is geen zogenaamde koppelbaas, wij hanteren geen woekermarges. Met detachering voor zpp’ers via DOT. personeel kunt u als zzp’er rekenen op een eerlijk tarief, bovendien wordt u niet zomaar doorverhuurd aan een andere opdrachtgever, dat is bij ons contractueel niet mogelijk.

Bent u ZZP’er? Lees hier meer over wat wij voor u kunnen betekenen in zzp-detachering.

Advies nodig of op zoek naar een bemiddelingsbureau?

Lees meer over ZZP-bemiddeling