Payrolling

Besteed uw salarisadministratie uit aan DOT
payrolling

Salarisadministratie uitbesteden

Het uitbesteden van de salarisadministratie bespaard veel kostbare tijd en is kosten-efficiënter voor elk type organisatie. Daarnaast vermindert u risico's en vermijd u onnodige kosten.

Ieder bedrijf moet zorg dragen voor goed werkgeverschap en dat komt met allerlei verantwoordelijkheden, zowel juridisch als administratief. Met payrolling besteedt u het juridisch werkgeverschap uit aan DOT. Personeel. Dit houdt in dat wij naast goed werkgeverschap, zorg dragen voor onder andere de salarisuitbetaling, opmaak van contracten, begeleiding bij ziekte en de juiste toepassing van wet- en regelgeving.

blank

Consistentie in loon betalingen

Met de flexportaal van DOT. Personeel krijgen uw medewerkers iedere maand op tijd betaald. Ons digitale systeem voor werkgevers en werknemers draagt zorg voor een consistente en conforme payroll. U kunt rekenen op tevreden medewerkers zonder zorgen!

blank

Bespaar tijd

Bij payrolling werkt de werknemer volledig voor uw bedrijf, met een arbeidsovereenkomst bij DOT. Personeel. Wij nemen alle administratieve handelingen over en de medewerker krijgt gewoon dezelfde arbeidsvoorwaarden en salaris. Zo bespaard u kostbare tijd!

blank

Minder aansprakelijkheidsrisico's

Met payroll heeft u minder aansprakelijkheidsrisico's bij ziekte en arbeidsongeschiktheid, loondoorbetaling zieke werknemers, geen verzuim­kosten, geen aansprakelijkheid bij ongevallen en geen bemiddelingskosten bij arbeidsconflicten.

blank

Verminder kosten

Bespaar kosten door de salarisadministratie over te laten aan onze payroll specialisten. Uw bedrijf kan zich richten op het personeel en iedere medewerker ontvangt de juiste loonstrook.

Goed werkgeverschap

Bij DOT. Personeel kunnen medewerkers rekenen op goed werkgeverschap met een prettige onderlinge omgang. Onze medewerkers staan dagelijks klaar voor vragen rondom loon, pensioen of arbeidscontract. De urenregistratie, loonstrookjes en andere belangrijke documenten zijn voor medewerkers van DOT. Personeel inzichtelijk in de flexportaal via de android of apple app, maar ook gewoon via het web.

Wilt u ongestoord focussen op uw bedrijfsvoering ipv van de lasten en plichten rondom werkgeverschap? Ontdek hoe wij werkgevers kunnen helpen, download de brochure of neem direct contact op.

Als erkend payroll bedrijf beschikt DOT. Personeel over de volgende certificaten:

Salarisadministrateurs met actueel inzicht

De salarisadministrateurs van DOT. Personeel zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving en veranderingen in de arbeidsmarkt. Beide zijn constant in beweging en veranderen dus continu. De salarisadministrateurs van DOT. Personeel combineren hun kennis met de nieuwste software in digitale administratieverwerking en payrolling, zo bieden wij altijd een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige salarisadministratie.

salarisadministrateurs om een consistente kwaliteit te garanderen.

Effectief in payrolling

Met uitbesteding van de salarisadministratie aan DOT. Personeel kiest u voor kwaliteit en kostenefficiëntie. Waarom zijn wij zo effectief in payrolling? De combinatie van een goed team binnen onze eigen organisatie, constante vernieuwing in aanpak en natuurlijk de focus op digitalisering. Kortom, bij DOT. Personeel weten we hoe de vork in de steel arbeidsmarkt zit. Ontmoet ons team.

Slim met software en technologie

Ons payroll bedrijf bestaat uit een jong en ambitieus team dat graag voorop loopt in de markt. Door onze ambities en kennis te combineren met de nieuwste software in de uitzendbranche bieden we een stabiel en betrouwbaar softwarepakket dat toegankelijk is op alle veelgebruikte mobiele apparaten en natuurlijk de gebruikelijke computer. Met onze flexportaal heeft u toegang tot een eigen omgeving met slimme dashboards waarin alle data makkelijk toegankelijk is.

Vast aanspreekpunt

De salarisadministratie uitbesteden bespaart niet alleen tijd en kosten, maar zorgt ook voor een efficiëntere bedrijfsvoering. Uw human resources afdeling wordt ontlast met een reeks aan administratieve en juridische lasten, maar vaak ook onnodige communicatie met medewerkers. Dat laatste is overigens afhankelijk van het soort organisatie en de omvang van het personeelsbestand.

De HR medewerkers van uw organisatie krijgen bij DOT. Personeel een vast contactpersoon die als aanspreekpunt dient en de salarisadministratie verzorgt. Op deze manier heeft u een korte lijn met uw payroller en salarisadministrateur. In onze backoffice wordt de salarisadministratie dubbel gecontroleerd door meerdere salarisadministrateurs om een consistente kwaliteit te garanderen.

In onze backoffice wordt de salarisadministratie dubbel gecontroleerd door meerdere salarisadministrateurs om een consistente kwaliteit te garanderen.

Heeft u de volgende uitdaging voor ons payroll bedrijf?

Ga een persoonlijk gesprek aan met één van onze ervaren payroll specialisten, zodat we kennis kunnen maken en de wensen en ambities kunnen bespreken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en worden voortgedreven door de wil om de beste oplossingen te vinden op het gebied van mens en werk. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door ondernemerschap, resultaatgerichtheid, continuïteit, kwaliteit en flexibiliteit. Wij onderscheiden ons door onze kennis van de regionale arbeidsmarkt, onze lokale aanwezigheid, onze participatie en ons geloof in een persoonlijke aanpak en aandacht. Wij zijn mensen voor mensen!

Interesse in een kennismaking?

Neem contact op!