Open sollicitatie

Geef vacatures op en vind personeel

Solliciteer online

Met het open sollicitatieformulier ben je binnen no-time ingeschreven bij DOT. Personeel. Vul je gegevens in in onderstaand formulier zodat ons team weet wat jouw voorkeuren zijn, wat voor werk je zoekt, welke functie het beste bij jou past en hoeveel uren je beschikbaar bent. Vergeet niet je CV te uploaden.

Kom je er niet uit of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via telefoon 043 852 27 06 of e-mail info@dot-personeel.nl.

Heb je een vraag over een vacature? Mail naar vacatures@dot-personeel.nl.

Inschrijfformulier

Bestandstype doc, docx, txt of pdf van maximaal 6 MB. Max 3 bestanden.

Upload met bovenstaande knop jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv of los erbij uploaden, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je DOT. Personeel, én de bedrijven die horen bij DOT. Personeel B.V., toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Kom langs!

Online solliciteren is makkelijk en snel, maar je kunt natuurlijk ook langskomen bij een van onze vestigingen! Je bent welkom in onze vestiging op Maastricht-Aachen Airport aan de Europalaan 14. Klik hier om je alvast in te schrijven, vergeet anders niet om een up to date CV mee te nemen bij je bezoek aan ons kantoor.

Als je voor ons aan het werk gaat hebben we ook de volgende documenten nodig:

Op zoek naar een passende baan?

Bekijk de vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je in!