Werknemers

Alles dat je moet weten als werknemer

Werken via DOT. Personeel

DOT. Personeel is het uitzend- en payroll bureau van Zuid-Limburg. Voor ieder niveau en vakgebied hebben we banen beschikbaar. Of jouw vakgebied nou in de groen sector is, in een kantooromgeving of in de technische sector, voor iedereen is er een functie te krijgen.

Arbeidsbemiddeling

Naast jou aan een baan helpen, bemiddelen we namens jou en onze opdrachtgevers in de selectie van kandidaten. Dit doen we voor zowel vaste of tijdelijke functies en fulltime of parttime functies. Bij DOT. Personeel kun je rekenen op een persoonlijke benadering, we zijn immers een frisse en jonge arbeidsonderneming die de arbeidsmarkt zowel voor werkgevers als werknemers toegankelijker wil maken.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers bestaan uit een divers gala aan bedrijven in allerlei soorten sectoren. Van kleine tot grote ondernemingen, tot midden- en kleinbedrijf. Maar ook organisaties uit de publieke sector zoals universiteiten, gemeenten, ziekenhuizen en musea.

Op zoek naar een passende baan?

Bekijk de vacatures

Betrokkenheid

Bij DOT. Personeel staat maatschappelijke betrokkenheid centraal. Wij doen niet aan kortstondige uitzendingen zonder betrokkenheid. Van het merendeel van onze medewerkers kennen wij de (werk-) situatie. Wanneer er op de werkvloer bij de opdrachtgever iets speelt kunnen wij daar direct op inspelen en het eventuele probleem of conflict snel oplossen.

Passend werk

Als specialist in arbeidsbemiddeling en vacature matching, in combinatie met onze vernieuwende aanpak hebben we enorm inzicht in de werkomgeving en behoeften van onze opdrachtgevers en kunnen wij goed inschatten of jij als kandidaat tevreden zult zijn met een functie. Met onze gedrevenheid zorgen we dat we de juiste mensen bij elkaar brengen en jou mogelijk aan een andere baan kunnen helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je in!