Detachering

Sterk in flexibele inzet van personeel
detachering

Detachering voor iedere branche

Met detachering helpt DOT. Personeel bedrijven in hun branche verder door hen te verbinden met talent dat op de organisatie aansluit. Dit doen wij vanuit onze kantoren in Zuid-Limburg, waarmee we in een groot deel van Nederland actief zijn.

Binnen ieder bedrijf zijn er geregeld pieken en dalen in het werkaanbod. Ook zijn er soms kortstondige projecten waarbij de organisatie op dat moment niet over de juiste capaciteit beschikt, of juist rustige periodes waarin er sprake is van overcapaciteit. Bedrijven hebben daarom behoefte aan flexibele inzet van personeel, detachering biedt daarin uitkomst.

blank

Minder risico

Met detachering zijn uw medewerkers vast bij DOT. Personeel in dienst. Daardoor loopt u minder risico’s, waaronder het risico op loondoorbetaling bij ziekte.

blank

Snel personeel

Werving en selectie van personeel is tijdrovend. Met detachering is de werving, selectie en plaatsing van personeel al voor u geregeld. Detachering is dus vaak voordeliger.

blank

Vast dienstverband

Na verloop van tijd de beste medewerkers overnemen in een vast dienstverband. Zo kunt u rekenen op instroom van nieuw talent zonder alle risico’s.

blank

Waardevolle kennis

Met DOT. personeel stroomt waardevolle kennis in uw organisatie. U kunt rekenen op personeel dat op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw organisatie.

Matchen van kandidaat en opdrachtgever

Bij DOT. Personeel is het matchen tussen kandidaat en opdrachtgever de kern van de detachering activiteiten. Met ons team van specialisten matchen we tussen de juiste kandidaat en bijpassend bedrijf, de juiste functie en de juiste persoon. We maken een match tussen uitdaging en talent zodat iedere partij een prettig werktraject in gaat. Onze aanpak is persoonlijk, transparant, open en eerlijk voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Met detachering bemiddelen voor mkb bedrijven maar ook voor grote organisaties. We staan klaar voor eenvoudige en complexe opdrachten op projectbasis, maar ook voor de lange termijn. Bent u op zoek naar een medewerker in uw branche om uw organisatie te versterken? Kijk hoe wij werkgevers kunnen helpen of neem direct contact op.

Zodra er een match is ontstaan en een werknemer een openstaande vacature gevuld heeft, stopt onze dienstverlening niet, we blijven de werknemer ook volgen in het werktraject en ondersteunen zowel de werknemer als werkgever wanneer dat nodig is. U kunt rekenen op een prettige omgang, betrokkenheid en een no-nonsense aanpak.

Als erkend detacheringsbureau beschikt DOT. Personeel over de volgende certificaten:

Detachering op projectbasis

Met detachering treed de medewerker via ons in dienst bij een derde partij. Dit houdt in dat het bedrijf, de oprachtgever, de werknemer leent van ons uitzendbureau. Het is niet zo dat de werknemer altijd tijdelijk in dienst blijft, vaak wordt het dienstverband na een positieve beoordeling omgezet in een vast dienstverband.

Met projectmatige detachering is het bovendien mogelijk om als werknemer voor verschillende opdrachtgevers te werken. We bieden voor bedrijven dus flexibiliteit in de inlening van medewerkers. Ons kandidaten bestand bestaat uit medewerkers met uiteenlopende achtergronden, van schoolverlaters, ervaren specialisten en met zowel een afgeronde mbo-, als hbo- of wo/PhD-opleiding.

Kortom, DOT. Personeel matched opdrachtgevers met kandidaten in werk, opleiding, ervaring en ambities.

Om ons kandidaten bestand te ondersteunen zijn wij ook betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van talent en vakmanschap. Dit doen we met diverse trainingen in uiteenlopende branches.

Samen naar een sterkere organisatie

DOT. Personeel is zeer actief in de werkgeversmarkt. Samen met ons team volgen we de ontwikkelingen in iedere branche waarin we actief zijn en branches waarin we verder willen ontwikkelen. We weten dus wat er speelt in de regio waarin we bemiddelen. Onze medewerkers kennen de bedrijven en de mensen en herkennen kansen voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Keer op keer weten we de best mogelijke match te maken. Ontmoet ons team.

Ga in gesprek

Ga een persoonlijk gesprek aan met één van onze ervaren consultants, zodat we kennis kunnen maken en de wensen en ambities kunnen bespreken. Misschien is een match in een hand omdraai gemaakt, misschien moeten we ons netwerk inzetten om de juiste kandidaat te vinden, daar komen we samen achter. U bent altijd welkom op één van onze kantoren.

Interesse in een kennismaking?

Neem contact op!