Over DOT. Personeel

Jij vormt de zin, wij de dot.

Welkom bij via DOT. Personeel

DOT. Personeel is de specialist in het bemiddelen van arbeidskrachten, zzp bemiddeling en payrolling. Als recruitment, detachering en payroll bedrijf staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zijn we nauw betrokken bij uw organisatie. Onze aanpak staat voor ondernemerschap, resultaatgerichtheid, continuïteit, kwaliteit en flexibiliteit.

Persoonlijke benadering, samen groeien

Wij denken graag met u mee om bestaande werkprocessen te optimaliseren. Op deze manier kunnen we gezamenlijk verder groeien. ​ We onderscheiden ons met name in onze persoonlijke benadering. Het liefst zien we u face-to-face. Zodat u precies weet met wie u van doen heeft en wij ook weten met wie we een relatie aanknopen. Wij hopen bij u een gevoel van collegialiteit te bereiken – alsof u met een collega praat – in plaats van een afstandelijke relatie te creëren zoals je vaak ziet bij externe bedrijven.

Zoekt u werknemers?

Meld uw vacature(s) aan

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit jonge, actieve en enthousiaste mensen met een brede kennis van de arbeidsmarkt in diverse branches en sectoren. Denk aan techniek, zorg of bouw. Natuurlijk staan we altijd open voor een nieuwe uitdaging. Met onze kennis en enthousiaste team ontwikkelen we continue door, we weten daarom als geen ander wat er in de markt speelt en wat de vraag en het aanbod is. Neem contact op om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Welke diensten bieden wij?

Is uw interesse gewekt?

Schrijf uw bedrijf dan in!