Werkgevers

Ontdek wat DOT. Personeel voor werkgevers kan betekenen

Meer tijd voor belangrijke zaken

DOT. Personeel is de specialist in het bemiddelen van arbeidskrachten, ZZP’ers en payrolling. Als recruitment, detachering en payroll bedrijf staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zijn we nauw betrokken bij uw organisatie.

Onze aanpak staat voor ondernemerschap, resultaatgerichtheid, continuïteit, kwaliteit en flexibiliteit. Wij denken graag met u mee om bestaande werkprocessen te optimaliseren. Op deze manier kunnen we gezamenlijk verder groeien. We onderscheiden ons met name in onze persoonlijke benadering. Wij creëren een gevoel van collegialiteit wat er voor zorgt dat u zich al snel thuis voelt bij de DOT. Community.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

We bieden een volledig digitale HR ervaring, waarin u zelf de controle behoudt over de selectie van personeel, payroll en andere human resource gerelateerde werkzaamheden. Uiteraard helpen onze medewerkers met de ontzorging van belastende taken.

Kiest u voor samenwerking met Dot. Personeel, dan beschikt u over een breed scala aan innovatieve HR-diensten. Met onze future-proof oplossingen en uitvoerige kennis in personeelszaken, ondersteunen we u in het uitstippelen van een positieve toekomst voor uw organisatie.

Payroll voor uw bedrijf

Zoekt u zelf actief naar personeel en doet u werving en selectie binnen uw eigen organisatie? Dan is payroll wellicht iets voor u. Met payrolling neme wij het juridisch werkgeverschap en de werkgeversrisico’s van u over.

Dit betekent dat u geen arbeidsrechtelijke risico’s loopt en geen zorgen meer heeft over de administratieve werkzaamheden omtrent de aanstelling en verloning van uw personeel. Zogezegd delen we samen het werkgeverschap en wordt u enkel nog gefactureerd met het afgesproken payroll tarief.

DOT. Personeel is flexibel in personeel

Personeel nodig?

Bij Dot. Personeel staan we dagelijks klaar om uw organisatie te ondersteunen in personeelsvraagstukken. Bijvoorbeeld als u meer toppers nodig hebt op de werkvloer. Maak het u zelf niet te moeilijk, heeft u personeel nodg? Voeg een vacature toe en wij doen de rest.
Meer weten over onze diensten?

Bekijk het overzicht