Online inschrijven

Makkelijk inschrijven

Inschrijven voor werk

Je kunt je bij DOT. Personeel uitzendbureau voorinschrijven door onderstaand formulier in te vullen en je CV te uploaden. Dit is nagenoeg hetzelfde als een open sollicitatie, het verschil met een inschrijving is dat we je opnemen in onze kandidaten database en je in de toekomst benaderd kan worden voor leuke opdrachten. Heb je op onze website een interessante vacature gezien dan hoef je dit formulier niet in te vullen, maar kun je direct reageren op die vacature.

Heb je eerst nog vragen? Dan kun je ons bellen via telefoon 043 852 27 06 of een e-mail sturen naar info@dot-personeel.nl.

Heb je een vraag over een specifieke vacature? Mail dan naar vacatures@dot-personeel.nl.

Inschrijfformulier

Bestandstype doc, docx, txt of pdf van maximaal 6 MB. Max 3 bestanden.

Upload met bovenstaande knop jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv of los erbij uploaden, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je DOT. Personeel, én de bedrijven die horen bij DOT. Personeel B.V., toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Op zoek naar een passende baan?

Bekijk de vacatures